Aangeboden: Zwarte Pieten op bezoek

Beste papa s mama s opa s en oma s Zaterdag 12 november 2016 zal de Sint met al zijn pieten in Nederland aankomen met zijn stoomboot Vanaf dan zijn wij piet Yelena en piet Sanibi te boeken om bij u langs te komen Wij hebben al 5 jaar ervaring met intochten huisbezoeken pietencircus en kindervoorstellingen Naast de uren dat wij voor de Sint beschikbaar zijn willen wij de kinderen thuis verrassen Samen liedjes zingen dansen op de muziek en een praatje maken met de kinderen Wij komen graag langs voor 12 50 per half uur en 10 00 extra per half uur langer in de gemeenten Bergen op Zoom en Roosendaal voor plaatsen buiten deze gemeenten zullen er extra reiskosten gevraagd worden Dit is inclusief strooigoed waarbij we rekening houden met allergenen Eigen wensen zijn bespreekbaar Lijkt het u leuk om ons op bezoek te hebben of wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar piet-yelena-sanibi@hotmail.comĀ 

Wij kijken er naar uit om weer naar Nederland te komen Groetjes Piet Yelena en Piet SanibiKosten: Vraagprijs € 12,50Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Zwarte Pieten op bezoek

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:13-09-2016 om 17:28u
Door:Sandra van Tilburg
Bekeken door: 1131 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Wouw
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 12,50
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.